Nieuws/Lifestyle
1363363
Lifestyle

Blog en video deel 4: kleding passen met Eric

VRIJ... op weg naar de top

Onze redacteur Hortence Chen gaat de Kilimanjaro in Tanzania, de hoogste berg van Afrika, beklimmen. Zo’n reis vergt natuurlijk wel de nodige voorbereiding. Hortence houdt jullie de komende weken op de hoogte van de voorbereidingen op haar grote avontuur. Vandaag deel 4: kleding passen met Eric.

In mijn vorige vlog konden jullie zien hoe ik aan het sporten was geslagen met personal trainer Debby. Een pittige training die me flink wat spierpijn opleverde! Qua sporten heb ik het de afgelopen week daarom iets rustiger aan gedaan.

Zo liep ik, zoals hardloopcoach Jeroen het noemt, ’een lief rondje’ door het Vondelpark en gaf ik tijdens mijn wekelijkse spinningles iets minder gas dan normaal. Maar de komende week ga ik er weer tegenaan!

Ik was onlangs op bezoek bij ALLSAFE Mini Opslag in ’s Graveland om een jas, vest en broek te passen voor de grote reis. Ook algemeen directeur Eric Stubbé, die ook de Kilimanjaro op gaat, probeerde wat kleding uit. In de video zien jullie of het een geslaagde passessie was.

Lees ook:

Blog 1: De aftrap

Blog 2: Volhouden

Blog 3: Kennismaking met Debby

----------

ALLSAFE Climb4School expeditie

Ik mag met een groep van maximaal veertig personen mee met de ALLSAFE Climb4School expeditie richting de top van de Kilimanjaro (5895m).

Deze expeditie heeft als grootste doel zoveel mogelijk kinderen naar school te krijgen.

In 2014 en 2015 hebben expeditieleden er al voor gezorgd dat ruim 430 kinderen een 4-jarige middelbare schoolopleiding kunnen volgen.