Nieuws/Lifestyle
139713770
Lifestyle

Winactie: maak kans op een koffer van NORTVI

Ga je binnenkort een weekendje weg in eigen land of kan je niet wachten op de volgende verre reis die je gaat maken? Dan hebben wij een toffe winactie voor je! Wij mogen namelijk een ecovriendelijke koffer weggeven van het merk NORTVI.

De koffer die je kunt winnen heeft een inhoud van 36 liter (handbagageformaat) en een waarde van 189 euro. Wij mogen een groen exemplaar weggeven.

Kans maken?

Volg @vrijmagazine en @nortvi en tag twee van je beste reismaatjes onder de foto van de winactie op ons Instagramaccount.

Meedoen kan tot en met dinsdag 24 november. De winnaar ontvangt daarna persoonlijk bericht van NORTVI. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Duurzaam

De koffers van NORTVI worden zoveel mogelijk gemaakt van duurzame materialen; zo bestaat de binnenkant van de koffer voor 100% uit gerecyclede PET flessen en is de buitenkant gemaakt van gerecycled polycarbonaat: sterkste materialen zodat de koffer een leven lang meegaat. Ook fijn: alle koffers zijn uitgerust met de fluisterwielen die ervoor zorgen dat je vrijwel geluidloos over elke ondergrond rijdt.

NORTVI heeft als doel om in 2022 een volledig circulair bedrijf te zijn. Daarom heeft NORTVI oude koffers en reistassen ingezameld met als voornemen om deze volledig te recyclen en er nieuwe duurzame reisproducten van te maken.

Voor meer informatie en de gehele collectie: nortvi.com