Lifestyle/Reizen
1615010672
Reizen

5 uur durende rondvaart Groene hart

Lezersreis: vaartocht langs paling en tuinen

Kent u het uitgebreide vaaraanbod van Rederij van Hulst al? Geniet van de Hollandse cultuur vanaf het water of vier een gezellig feest op een van onze schepen. Wij nemen u graag mee voor een geheel verzorgde dagtocht of een prachtige rondvaart. Ervaar zelf onze warme gastvrijheid.

Midden in het Groene Hart, tussen Amsterdam en Leiden, liggen de prachtige Kagerplassen. Met vele eilandjes, waaronder het bewoonde eiland Kaag, is hier van alles te zien. De omgeving kenmerkt zich door uitgestrekte weidelandschappen, tientallen molens en pittoreske dorpen.

Paling en drijvende tuinen

De afvaart voor de Paling en Tuinentocht is vanaf Leiderdorp of Warmond. Van daaruit varen we over de Kagerplassen richting Leimuiden en Burgerveen. We passeren onder meer het fraaie Warmondse theekoepeltje, bekend van de koninklijke fotosessie aan het begin van het vakantieseizoen in 2017.

Via Leimuiden en Burgerveen varen we de weidse Westeinderplassen op, waar bijzonder veel meervallen voorkomen. Hier varen we dwars door de drijvende tuinen van Aalsmeer.

Op de terugweg stoppen we bij de palingrokerij van Eveleens. Hier kunt u heerlijke gerookte visspecialiteiten kopen en een kijkje nemen in de rokerij van het bedrijf.

Tijdens de vijf uur durende rondvaart is een kleine kaart beschikbaar voor een hapje en een drankje. U meert rond 15:30 weer aan bij de locatie waar u eerder op de dag bent vertrokken.

Boek uw rondvaart nu met 5 euro korting!

Meer informatie en boeken

Boek nu uw Rondvaart Paling en Tuinentocht

Aanbieding

Volwassenen: €20 p.p. (normaal €25)

Kinderen*: €15 p.p (normaal €20)

*t/m 12 jaar

Kaarten

Te bestellen bij onze afvaartlocatie of op de website: rederijvanhulst.nl met kortingscode: TMGLEZPT

Uiteraard kunt u voor informatie contact met ons opnemen.

E-mail: info@rederijvanhulst.nl

Telefoonnummer: 071 – 250 19 00