Lifestyle/Culinair
1618072024
Culinair

Lifehack

Dit is een van de favoriete producten van topkok Chiel Sap

We zitten in het staartje van het eekhoorntjesbroodseizoen (mooi scrabblewoord). Het is een van de favoriete producten van topkok Chiel Sap van Le Sable in Veldhoven. De prachtige boleten zijn er doorgaans van september tot december.

Als het even kan gaat Sap zelf in het bos op jacht naar eekhoorntjesbrood. De zanderige grond rond de prehistorische grafheuvels van Toterfout is een ideale voedingsbodem voor deze delicatesse.

Met respect voor de natuur snijdt de chef de paddenstoelen voorzichtig af en gebruikt hij ze in wildgerechten. Zijn rugfilet van Kempische ree in maderasaus krijgt met eekhoorntjesbrood een extra dimensie.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop