Lifestyle/Culinair
1685780914
Culinair

Recept: zo maak je een lekker toetje met pindakaas en bastognekoeken

In VRIJ lees je dit weekend alles over pindakaas. Want waar komt het eigenlijk vandaan en wat maakt een pindakaas lekker? Ook lekker: dit toetjesrecept van De Pindakaaswinkel. Eet smakelijk!

Nodig

4 el naturel pindakaas, frambozen, bramen, 2 perziken, roomboter of olie om in te bakken, 12 bastognekoekjes, 500 ml vanillevla

Bereiding

Snijd de perziken in partjes. Verhit een beetje boter of olie in een grillpan en bak de perziken goudbruin. Doe de bastognekoekjes in een keukenmachine en maal ze tot een grof kruim. Verdeel het koekkruim over 4 hoge glazen.

Verdeel de vla over het koekkruim. Verdeel de pindakaas over de vla. Leg de gebakken perziken, frambozen en bramen erbovenop en voeg naar wens nog extra pindakaas toe.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop