Lifestyle/Reizen
1737744776
Reizen

Exclusief 3-daags culinair arrangement

Lezersreis: proef Wenen

Welkom in de stad waar historie, kunst en gastronomie een drie-eenheid vormen. Het is dan ook heerlijk om een weekend in de Oostenrijkse hoofdstad door te brengen. Vanuit het stijlvolle boetiekhotel Altstadt Vienna, gelegen in de populaire wijk Spittelberg, ontdekt u de vele gezichten van Wenen. De kunst van gastvrijheid

Hoteleigenaar Otto Wiesenthal streeft er naar om zijn gasten een home away from home-gevoel te bieden. Dat hij in deze opzet met vlag en wimpel slaagt, ervaart u als gast van zijn Altstadt Vienna Hotel. U wordt welkom geheten met een stukje zelfgebakken taart in de behaaglijke Red Salon, waarna een mix van historische grandeur en hedendaagse elementen uw verblijf verder veraangenaamt.

Culinaire privétour Wenen

Geen stad ter wereld kan zich qua eigen culinaire creaties meten met Wenen. Van Wiener Sachertorte tot Apfelstrudel en van Wiener Melange tot de Wiener Schnitzel: allemaal vinden ze hun oorsprong in Wenen. Tijdens een exclusieve privétour struint u de markten en culinaire hotspots van de stad af en neemt u regelmatig de smakelijke proef op de som. Een subliem diner met bijpassende wijn vormt de kers op de taart.

Privébezoek wijngaard met wijnen en spijzen

Net buiten Wenen ligt de weelderige wijnmakerij Weingut Wieninger. Een heldergroene wijngaard met een bijzondere geschiedenis. Uw gids vertelt onder meer hoe een oude kloosterkelder werd omgetoverd tot moderne wijnkelder. Tijdens een wijnproeverij maakt u kennis met diverse soorten druivennat. U sluit de dag af in een Weense Heuriger – een traditionele wijnbar – met vleeswaren en kazen uit de regio en andermaal een wijnproeverij.

Optionele excursie: privéstadstour met Slot Schönbrunn, 289 euro p.p.

Prijs

3 dagen vanaf €1395 p.p.

Reissom o.b.v. 2 personen

Inbegrepen

• KLM-vliegreis

• Privétransfers hotel

• 2 hotelovernachtingen incl. ontbijt

• Culinaire privétour

• Bezoek wijngaard

Reisdata:

• 25 t/m 27 oktober

• 15 t/m 17 november • 13 t/m 15 december

Andere data, reisduur of kamertypes zijn op aanvraag te boeken.

Reserveren

Bel 073-7074343 of mail naar holidays@experiencetravel.nl