Lifestyle/Culinair
1831967751
Culinair

Premium

Het beste van De Telegraaf

Asperges: hoe minder poespas hoe lekkerder

Witte asperges van de verwarmde grond smaken goed, maar die van de koude grond zijn eind april, begin mei toch echt het lekkerst.

Witte asperges van de verwarmde grond smaken goed, maar die van de koude grond zijn eind april, begin mei toch echt het lekkerst.

De harten van vele Nederlanders beginnen sneller te kloppen als ze in april weer de kop opsteken: de witte asperges zijn er weer! Als ze echt goed zijn, hebben ze eigenlijk niets extra’s nodig. Het witte goud spreekt voor zich.

Witte asperges van de verwarmde grond smaken goed, maar die van de koude grond zijn eind april, begin mei toch echt het lekkerst.

Witte asperges van de verwarmde grond smaken goed, maar die van de koude grond zijn eind april, begin mei toch echt het lekkerst.

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF