Lifestyle/Thuis & Tuin
1832488107
Thuis & Tuin

Winactie: maak kans op kaartjes voor groenfestival Gardenista

Een compleet dagje uit in het groen en tegelijkertijd inspiratie opdoen voor (duurzaam) tuinieren: van 25 tot en met 29 mei vindt groenfestival Gardenista plaats op de historische buitenplaats Den Alerdinck bij Zwolle. Wij mogen 5 x 2 kaarten weggeven!

Na het succes van de eerste editie van Gardenista in 2019, is het festival voor iedere bloem- en tuinliefhebber weer terug. Wie van tuinieren houdt, kan op Gardenista veel inspiratie opdoen.

Naast de enthousiaste exposanten met tal van groen gerelateerde producten en kwekers met bijzondere planten zijn er ook, in stijl met de Engelse tuinfestivals, mooie voorbeeldtuinen te bekijken. Ook zijn er bloemschikdemonstraties en kun je deelnemen aan workshops over eetbare bloemen, het inrichten van een border of het aanleggen van een kruidenspiraal in je tuin. Bezoekers kunnen op diverse terrassen genieten van eten en drinken uit de regio.

Het thema van 2022, Leef in het groen, staat voor het goede gevoel dat groen kan geven.

Kans maken?

*** WINACTIE VERLOPEN *** Stuur een mail naar vrij@telegraaf.nl o.v.v. ’Gardenista’ en vertel waarom jij de kaartjes moet winnen. Vergeet niet je contactgegevens mee te sturen.

Meedoen kan tot en met vrijdag 20 mei. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.