Lifestyle/Reizen
1862999908
Reizen

Dit zijn ’s werelds mooiste infinity pools

Infinity pools trekken steeds meer de aandacht van reizigers. De landschapszwembaden zijn zo ontworpen dat het water over de rand stroomt. Hierdoor ontstaat een optische illusie. Op deze plaatsen neem je de indrukwekkendste foto’s.

Ubud, Bali - Hanging Gardens Hotel

Waar anders dan Bali? Dit hotel in Ubud staat bekend om zijn indrukwekkende infinity pools waarbij je neerkijkt op een adembenemend groen landschap bestaande uit de vele befaamde rijstvelden.

Tanzania – Four Seasons Safari Lodge Serengeti

Dit zwembad ligt middenin het loslopend wild in Afrika. Beelden op sociale media tonen hoe olifanten op slechts enkele meters van het water drinken. Van een meer weliswaar, gelukkig niet van de infinity pool zelf!

Singapore - Marina Bay Sands

Hou je van het drukke stadsleven, maar heb je toch behoefte aan een beetje ontspanning? Dit hotel in Singapore heeft het langste overloopzwembad ter wereld, met een lengte van maar liefst 150 meter. David Beckham, Katy Perry en tal van andere bekendheden hebben dan ook de plek bezocht die uitkijkt op de eindeloze wolkenkrabbers vanop een hoogte van meer dan 200m. Niet aanbevolen voor mensen met hoogtevrees…

Santorini, Griekenland

Nergens ter wereld zijn er zoveel landschapszwembaden te vinden in zo’n klein gebied. Santorini heeft een aanbod aan meer dan 100 infinity pools die uitkijken op de azuurblauwe kalmte van de Egeïsche zee.