Premium
Het beste van De Telegraaf
Michelinwaardige mac ’n cheese in Etten-Leur
Ⓒ Jeroen van Eijndhoven
We blijven nog even in Brabant. Van Eindhoven rijden we door naar Etten-Leur. Daar zitten twee horecakanjers die nét voor henzelf zijn begonnen. Nee, ze zijn niet piepjong. Hij is al twintig jaar sterrenchef en zij is een van de meest ervaren sommeliers van het Zuiden.
Ⓒ Jeroen van Eijndhoven
HET BESTE VAN DE TELEGRAAF
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
QLT Mini Kettingzaag
Krachtige accu
In slechts 1,5 uur opgeladen
Lichtgewicht en compact formaat
Must have voor iedere klusser
€ 49.99€ 109.99
Larson verduisterende gordijnen
€ 14.99€ 49.99
Genieten in Center Parcs het Meerdal in Limburg
€ 238.85€ 238.95
Umuzi Telescopische Waterborstel
€ 37.49€ 89.99