Lifestyle/Culinair
1947861755
Culinair

Premium

Het beste van De Telegraaf

Hierom is de Peruaanse keuken zo hot

Causa escabechada met aardappelpuree, avocado, ei en geschroeide tonijn.

Causa escabechada met aardappelpuree, avocado, ei en geschroeide tonijn.

Peru vierde onlangs 200 jaar onafhankelijkheid en daarom wordt haar keuken extra onder de aandacht gebracht. We gaan proeven in Den Haag en zien zowel traditionele als moderne, gelikte gerechten voorbijkomen, met een explosie van smaken.

Causa escabechada met aardappelpuree, avocado, ei en geschroeide tonijn.

Causa escabechada met aardappelpuree, avocado, ei en geschroeide tonijn.

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop