Lifestyle/Reizen
1961208
Reizen

Lezersaanbieding: acht dagen in de mediterrane zon

Ga mee naar Malta!

Terecht is Valletta uitgeroepen tot Europese culturele hoofdstad van 2018. Als één groot openluchtmuseum van barokke meesterwerken en historische bouwwerken is deze stad een bijzondere host voor haar gasten. Maar er schuilt meer achter het schilderachtige gezicht van dit bruisende hart van Malta.

Bruisend openluchtmuseum in de mediterrane zon

Een archipel vol historie, rotsachtige kusten met kleine baaien en een palet aan smaken. Samen met Gozo en Comino is Malta is een paradijs voor zonzoekers, cultuurfanaten en actievelingen. Maak een wandeling naar Dingli Cliffs of pak de mountainbike op zoek naar kleine dorpen.

Een duik in de onderwaterwereld leert je weer een andere bijzondere kant van Malta kennen. Proef ook de vele smaken van de gemêleerde Maltese keuken.

Mysteries van de Grand Harbour & Malta Experience

Je ontdekt Valletta het beste vanaf het water. Op ontspannen wijze de culturele pronkstukken van de stad bewonderen. Na de rondvaart volgt de unieke Malta Experience. Een vermakelijke audio- en videovoorstelling over de Maltese geschiedenis. De invloeden van de verschillende historische overheersers van Malta worden op kunstzinnige wijze in het theater vertoond. En fijn om te weten: je wordt bij het hotel opgehaald en weer terugge- bracht.

Seashells Resort at Suncrest****

Je kan je geen betere locatie wensen. Na een volle dag in Valletta geniet je op je ligbed aan het zwembad van een momentje van ontspanning. Voor de avond maak je plannen om over de boulevard van Qawra naar Buggiba te wandelen.

Op het autovrije Pjazza tal-Bajja beland je bij een sfeervol restaurant voor een typisch Maltees gerecht. De plannen voor de rest van week? Een dagje naar de zondags- markt in de stad, een dagbezoek aan Gozo of een duik in de azuurblauwe zee. Mogelijkheden genoeg

Reisduur en prijs

8 dagen vanaf €479 P.P.

Inclusief

• Retourvlucht Amsterdam - Malta

• Transfer hotel

• Nederlandsspre- kende reisleiding

• 7 overnachtingen in Seashell Resort at Suncrest

• Ontbijtbuffet

Speciaal voor onze lezers

‘Mysteries van de Grand Harbour’, een tocht door de haven van Valletta over de geschiede- nis van Malta.

Reisperiode

April t/m oktober 2018

Boek voor

Aanbieding geldig tot 14 mei 2018

Boeken

Kijk voor meer info op tui.nl/telegraaf, ga langs bij een TUI winkel of bel 088 – 088 58 85 (lokaal tarief)