Lifestyle/Reizen
1967522422
Reizen

Uniek 8-daags luxe arrangement vanaf €2395 p.p.

Lezersreis: de vele gezichten van Abu Dhabi

In Abu Dhabi is werkelijk niets onmogelijk. Een eigen versie van het Louvre, het beroemde Ferrari World en de imposante Sjeik Zayed-moskee tekenen de diversiteit van de stad. Maar wist u dat er ook natuur en wilde dieren te zien zijn? Ontdek het op Sir Bani Yas Island!

Verscholen in de Perzische Golf ligt tussen Qatar en Abu Dhabi het paradijselijke eiland Sir Bani Yas. U vindt er exclusieve resorts en hagelwitte stranden, maar ook het unieke Arabian Wildlife Park, thuisbasis van duizenden dieren, variërend van giraffen tot cheeta's.

Anantara Desert Island Resort & Spa

Op Sir Bani Yas Island zijn tevens de suites en kamers van het stijlvolle Anantara Desert Island Resort & Spa gevestigd. In dit eco-resort, gelegen tegen het natuur- en wildreservaat, kijkt u vanuit uw Deluxe Room uit over de Golf en ontbreekt het u aan niets.

Nature & Wildlife Drive

Samen met een ervaren gids trekt u eropuit voor een kennismaking met de natuur en dieren van het Arabian Wildlife Park. In een robuuste 4WD rijdt u naar afgelegen observatiepunten, op zoek naar de zeldzame Arabische oryx en dartelende gazellen. Laat u verrassen door de verbluffende flora en fauna.

Ontspanning en avontuur

Naast het unieke natuur- en wildpark en de heerlijke stranden zijn er nog vele andere mogelijkheden om uw verblijf te veraangenamen. U kunt paardrijden, mountainbiken of zich laten verwennen in de bekroonde spa van het hotel. Met een ferry bent u in 20 minuten op het vasteland, dus Abu Dhabi of Dubai is ook een optie.

Prijs

8 dagen luxe vanaf €2395 p.p. (o.b.v. 2 pers)

Inbegrepen

• KLM-vlucht Amsterdam-Abu Dhabi v.v.

• Transfer luchthaven naar hotel en v.v.

• 7 nachten in het Anantara Desert Island Resort & Spa, incl. ontbijt

• Nature & Wildlife Drive in Arabian Wildlife Park

Andere actviteiten kunt u los bijboeken. Informeer bij onze reisspecialisten naar de mogelijkheden.

Reisdata

15 t/m 22 januari, 11 t/m 18 februari, 15 t/m 22 maart

Andere periodes of verlenging op aanvraag.

Reserveren

Bel 073-7074343 of mail naar [email protected]