Nieuws/Lifestyle
1973145
Lifestyle
PremiumHet beste van De Telegraaf

Culinair

Recept: gepaneerde dikke asperges

Gepaneerde dikke asperges, spekpoeder, bieslook met rode ui- en sherrysaus, uit ’De evenwichtige keuken’.

Gepaneerde dikke asperges, spekpoeder, bieslook met rode ui- en sherrysaus, uit ’De evenwichtige keuken’.

Frank Fol, de wereldberoemde groentekok, vertelt dit weekend in ons magazine aan Felix Wilbrink dat het hem zo verbaasde dat groente altijd maar als bijgerecht werd gebruikt. „Altijd hetzelfde en altijd op dezelfde manier klaargemaakt. Zowel in de Belgische als Nederlandse keuken werd de groente aan de rand van je bord gelegd als decoratie.” Maar groente is zó ontzettend lekker. Zelf ervaren? Probeer dit recept eens: gepaneerde dikke asperges, spekpoeder, bieslook, rode ui- en sherrysaus.

Gepaneerde dikke asperges, spekpoeder, bieslook met rode ui- en sherrysaus, uit ’De evenwichtige keuken’.

Gepaneerde dikke asperges, spekpoeder, bieslook met rode ui- en sherrysaus, uit ’De evenwichtige keuken’.

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF

safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd
safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd