Lifestyle/Culinair
1988695312
Culinair

Premium

Het beste van De Telegraaf

Topkok Rik Jansma is druk met de heropening van Basiliek: ’Ik moet er wel weer helemaal inkomen’

Rik Jansma serveert zijn gezin een gezond en lekker vismaal.

Rik Jansma serveert zijn gezin een gezond en lekker vismaal.

Harderwijk is een van ’s lands meest culinaire provinciesteden. Met vijf vermeldingen in de restaurantgidsen, drie sterren en twee top-100 noteringen op slechts 44.000 inwoners, draait het voormalige Hanzestadje opvallend goed mee in de top van de gastronomie.

Rik Jansma serveert zijn gezin een gezond en lekker vismaal.

Rik Jansma serveert zijn gezin een gezond en lekker vismaal.

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo