Nieuws/Lifestyle
1988926
Lifestyle

Gazelle eert grootmeesters

Met deze fiets steel je geheid de show

Wij zijn gek op fietsen. En het liefst trappen we op een exemplaar dat niet alleen comfortabel fietst, maar er ook nog eens mooi uitziet. Dat weten Gazelle en het Rijksmuseum maar al te goed. Zij zijn een samenwerking aangegaan en lanceren de Miss Grace Art Editions.

Het resultaat: fietsen geinspireerd op Het Melkmeisje van Johannes Vermeer en Marten en Oopjen van Rembrandt van Rijn, de publiekstrekkers van het Rijksmuseum van dit moment. Details van de kunstwerken zijn te zien op het frame en het spatbord.

De fietsen zijn limited editons, wat betekent dat ze in een gelimiteerde oplage van 200 exemplaren zijn geproduceerd.

Praktisch

De Miss Grace Art Editions zijn typische stadsfietsen. Er zit een voordrager op waarop je je boodschappen, schooltassen en sportspullen kunt vervoeren. De fietsen zijn uit te breiden met een achterdrager en hebben drie versnellingen.

Er zijn twee stylings beschikbaar: Marten & Oopjen en Het Melkmeisje. De fietsen zijn uitsluitend te bestellen op de website van Gazelle. Prijs: 729 euro.

Wij mogen één exemplaar weggeven. Kans maken op een limited Miss Grace Art Edition? Check ons Instagramaccount @vrijmagazine of onze Facebookpagina voor meer info.