Lifestyle/Thuis & Tuin
2014733936
Thuis & Tuin

Winactie: maak kans op tickets voor Keukenhof

Zeven miljoen bloembollen zijn er geplant, klaar om de komende tijd te bloeien: Keukenhof is vanaf donderdag 23 maart weer open! Extra leuk nieuws: wij mogen 10 x 2 toegangskaarten weggeven.

Het bloemenparadijs in Lisse, in totaal wel 32 hectare groot, is niet alleen een fraai decor voor zeven miljoen voorjaarsbloeiers. Het leent zich ook uitstekend voor beeldhouwwerken en andere kunstobjecten.

Er zijn bovendien volop activiteiten te doen. Maak bijvoorbeeld een boottocht door de bloembollenvelden of ontdek Keukenhof samen met een gids.

Kinderen kunnen onder meer genieten in de speeltuin, dieren aaien in de dierenweide, een speurtocht doen of verdwalen in het doolhof.

Keukenhof is van 23 maart tot en met 14 mei elke dag te bezoeken tussen 8:00 en 19:30 uur. Ga naar keukenhof.nl voor de toegangsprijzen en overige informatie.

Kans maken?

Stuur een mail naar vrij@telegraaf.nl o.v.v. ’Keukenhof’ en vertel waarom jij deze prijs wil winnen en wie je graag meeneemt naar dit lentepark. Vergeet niet je contactgegevens erbij te vermelden.

Meedoen kan tot en met 26 maart. De winnaars ontvangen daarna persoonlijk bericht.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.