Premium
Het beste van De Telegraaf
Recept: kabeljauw-beignets
Ⓒ 123rf
In VRIJ kun je dit weekend lezen hoe culinair journalist Reza Bakhtali afreisde naar Sint Maarten om tijdens Fête de la Cuisine te proeven wat het eiland te bieden heeft. Typisch voor Sint Maarten zijn de zogenoemde accras met creoolse saus, een soort kabeljauw-beignets. Een geliefde snack of voorgerecht! Zelf maken? We delen graag het recept met je.
Ⓒ 123rf
HET BESTE VAN DE TELEGRAAF
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
Voordeelverpakking Dreft Vaatwastabletten
Jaarvoorraad aan vaatwastabletten
Krachtige reiniging van zowel de vaat als de vaatwasser
Inhoud van 258 vaatwastabletten
Keuze uit Regular of Citroen
€ 49.99€ 89.99
Umuzi Cleaning Droogmolen
€ 47.95€ 154.95
Apollo Pantoffels
€ 12.99€ 44.99
Dreamhouse Flanel Dekbedovertrekset
€ 22.95€ 64.95