Nieuws/Lifestyle
2052264283
Lifestyle

Check-in

Oproep: op gewicht gebleven of wat ’coronakilo’s’ te zwaar?

Door alle corona-perikelen zag het leven er het afgelopen jaar heel anders uit. We konden minder sporten dan gewoonlijk en brachten veel meer tijd binnenshuis door. Daarom willen we graag weten: bent u op gewicht gebleven of zijn er wat ’coronakilo’s’ bijgekomen?

Tijdens de eerste lockdown in maart/april leek heel Nederland ineens te wandelen, hardlopen of crossfitten. Misschien bent u ook wel vol enthousiasme met een buitensport begonnen, maar heeft u dit ook volgehouden? En zo ja, hoe heeft u dat voor elkaar gekregen?

Er zijn sinds corona ook veel mensen aan het bakken en kokkerellen geslagen. Dat maakt het misschien ook lastiger om op gewicht te blijven.

Tegelijkertijd is het – en ik spreek uit ervaring – heel makkelijk om bij stress of verveling te gaan snoepen. Of een hele zak chips naar binnen te werken terwijl je Netflix kijkt...

Maar wellicht denken sommigen van u juist: dat gewicht kan me gestolen worden! Het afgelopen jaar was ronduit vervelend en daarom geniet ik bewust met volle teugen; proost!

Wij horen het graag! Mail uw ervaringen naar [email protected] Een bloemlezing van de inzendingen wordt zowel online als in de krant gepubliceerd.