Lifestyle/Reizen
2297437
Reizen

Lezersaanbieding: genieten in Bilderberg hotel Wolfheze

Koekje van eigen honing

De zomer is begonnen. Het is, kortom, de perfecte tijd om er weer eens heerlijk op uit te trekken. Lekker fietsen en wandelen in de bossen rond Wolfheze bijvoorbeeld, met twee overnachtingen in een viersterrenhotel.

Bilderberg Hotel Wolfheze ****

Hotel Wolfheze ligt heerlijk rustig in de bossen en biedt opmerkelijk veel comfort. Geniet in een ongedwongen en persoonlijke sfeer van de lokale gerechten met biologische producten in restaurant De Tuin van Wolfheze en in Grand Café Wolfheze.

Ontdek de natuur

Het kleinschalige hotel ligt op korte afstand van Arnhem, maar is omgeven door uitbundige en zeer afwisselende natuur. Je kunt er over kronkelende paadjes wandelen en fietsen door een haag imposante bomen.

Lokale producten

Hotel Wolfheze blinkt uit in de liefde voor lokale en biologische producten. Naast het hotel grazen blaarkopkoeien in alle rust in een ruime wei. Zij voorzien het hotel van vlees en melk. En het koekje dat je krijgt bij de koffie is misschien wel gemaakt met de honing van bijen die het hotel zelf houdt.

Omgeving

Breng een bezoek aan het Nationale Park De Hoge Veluwe met het Kröller-Müller Museum of ervaar de oud-Hollandse geschiedenis in het Nederlands Open- luchtmuseum. Zit het weer even tegen? Ontspan in de sauna of neem een verfrissende duik in het overdekte zwembad.

2 nachten vanaf €109 per persoon

Inbegrepen

• 2 overnachtingen inclusief Het Bilderberg Ontbijt

• 1 driegangendiner

• Ontvangst met koffie/thee en honingkoek

• Fiets- en wandelroutes

Niet inbegrepen

• Gemeentebelas- ting: €1,90 per persoon per nacht

• Service charge: €2,20 per persoon

Reisperiode

Dagelijks t/m 22 december 2018

Boeken

Kijk voor meer info en om te boeken op bilderberg.nl/vrij