Nieuws/Lifestyle
2300768
Lifestyle

ADVERTORIAL: Op expeditie naar Antarctica!

Maritieme expeditie in traditie van grote pioniers

Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de hoofdredactie van De Telegraaf.

De Hurtigruten expeditieschepen varen in het spoor van de historische Noorse ontdekkingsreizigers en laten u de landschappen zien zoals zij het zagen: ongerept en ontzagwekkend! De natuurpracht rondom Antarctica is adembenemend en biedt een thuis voor miljoenen pinguïns en duizenden robben. De verzorging is op basis van volpension en u profiteert nu tijdelijk van hoge kortingen!

De Hurtigruten Expeditie Zeereizen varen in het spoor van de historische Noorse ontdekkingsreizigers en zullen u de betoverende landschappen laten zien zoals zij het zagen: ongerept, afgelegen en ontzagwekkend. Een expeditie zeereis met Hurtigruten is een reis vol belevenissen en ervaringen. Reis mee naar alle uithoeken van de wereld en maak op een bijzondere manier kennis met ons internationale erfgoed.

De noordelijke of zuidelijke poolcirkel, de keuze is aan u!

De noordpoolcirkel is de parallel op 66° 30’ noorderbreedte die over Canada, via Groenland, het noordelijkste puntje van IJsland en verder over Noorwegen naar Rusland loopt. Dit is het gebied van de ijsberen, poolvossen, walrussen en de middernachtzon, waar de zon ’s zomers niet meer onder gaat. Ervaar de fjordenkusten en gletsjers van Noorwegen, Groenland, IJsland, Spitsbergen en Canada in al hun schoonheid. Beleef de laatste onaangetaste gebieden ter wereld op een expeditie naar Antarctica. Het witte continent biedt een thuis voor miljoenen pinguïns en een groot aantal walvissen.

Experts van de poolwateren

Vanaf het eerste moment zal men de kenmerkende informele sfeer aan boord van alle Hurtigruten expeditie schepen opvallen. De rust en stilte van het voorbijtrekkende landschap wordt aan boord weerspiegeld. Een expeditie zeereis wordt pas een echte ervaring, als men ze met gelijkgestemden beleeft. Bij dit gezelschap behoort ook een team van expeditieleiders en experts. De teamleden houden van avontuur en zijn experts op het gebied van oceanografie, biologie, fotografie, geschiedenis en het overleven in de wildernis. Mede door hun kennis, inzet en enthousiasme zal een expeditie zeereis een onvergetelijke ervaring zijn. Met presentaties en lezingen bereiden zij de reizigers voor op de komende ontdekkingen. Onderwerpen als geologie, natuur en geschiedenis van de bestemming komen uitgebreid aan bod.

Verkennen van nieuwe grenzen

De 6 Hurtigruten expeditie schepen hebben elk hun eigen persoonlijkheid, maar hebben één ding gemeen: ze zijn puur maatwerk en gebouwd vanuit de visie dat ze een comfortabele uitvalbasis dienen te zijn voor de passagiers. Of u nu overweegt om de ijzige poolwateren van Antarctica te verkennen of juist de azuurblauwe zeeën van Zuid-Amerika, er is altijd een schip dat past bij uw stijl. Hurtigruten heeft zelfs de grootste investering in de geschiedenis van de maatschappij gedaan door expedities te creëren die schoner, stiller en soepeler uitgevoerd kunnen worden. In het voorjaar van 2019 zal het MS Roald Amundsen in de vaart komen. Het modernste expeditieschip ter wereld en het eerste ‘groene’ cruiseschip dat wordt aangedreven door hybride accu technologie. In de zomer 2020 volgt het MS Fridtjof Nansen. Beide schepen zijn speciaal gebouwd om de poolwateren te verkennen, nieuwe bestemmingen te bereiken en buitengewoon comfort te bieden aan de gasten. Ze vertegenwoordigen een belangrijke stap voorwaarts in duurzaam reizen.

Maak nu zelf de mooiste zeereis ter wereld: https://www.norske.nl/antarctica-gratis-vlucht-korting

[Dit artikel is gesponsord door Norske]