Lifestyle/Reizen
2355099
Reizen

Lezersaanbieding

Ga je lekker naar Rotterdam dan?

De Koopgoot, het Potlood, de Zwaan, station Kapsalon, de Kuip… In Rotterdam zijn ze dol op bijnamen. En geen wonder, want een korte stedentrip naar de Maasstad betekent ongepolijste architectuur en schoonheid. Ga je met ons mee?

Museum Boijmans van Beuningen, Uit Je Eigen Stad, Kralingse Bos & Plas, Toko 51, Showroom Mama, Witte de With en Het Nieuwe Instituut. De populaire reisgids Lonely Planet schaarde Rotterdam niet voor niets bij de 5 leukste steden om te bezoeken! Buiten die plekken waar toeristen hun bucketlist afstrepen heeft Rotterdam echter nog meer leuks in petto.

Skyline

Zo wacht de grootste haven van Europa waar container- en cruiseschepen aanmeren. Of een bezoek aan een ander Rotterdams icoon: de Van Nelle Fabriek. Tabak is hier werelderfgoed geworden, het is een van de plekken waarop de mooie architectuur van de stad zichtbaar wordt. En de skyline van Rotterdam is niet meer compleet zonder knalgele amfibiebus: het ene moment rijdt hij over de Erasmusbrug, het andere moment neemt de bus een spectaculaire duik in de Maas.

Hotelinformatie

Wie Rotterdamse architectuur zegt, zegt Rem Koolhaas. Wie die bouwstijl van de Maasstad écht wil voelen, slaapt daarom in het nhow Rotterdam. De bekende architect tekende voor het design van het hotel. Hier draait het om de laatste design-, kunst- en architectuurtrends. En mocht je moe worden van al die creativiteit, dan wachten comfortabele bedden.

Een overzicht van alle provinciearrangementen vindt u op kras.nl/provincie

VRIJ- arrangement inclusief

Verblijf in NH hotel nhow in Rotterdam o.b.v. logies en ontbijt

• Splashtours, een ‘anders-dan-anders’ stadstour door Rotterdam (t.w.v. € 26,50)

Gratis welkomstdrankje in de hotelbar

• 30% korting op de Rotterdam Welcome Card

• Optioneel bij te boeken: de Baja

Bikes fietstour

Informatie en boeken

Kijk op kras.nl/LR83388 of bel Kras op 088 – 088 58 86.

Aanbieding geldig op boekingen voor 31 augustus en bij aankomsten voor 31 december 2018.

PRIJS

2-daags arrangement vanaf € 79- p.p.