Lifestyle/Culinair
237913516
Culinair

Premium

Het beste van De Telegraaf

Culinaire tijdreis: koken zoals in de 16e eeuw met Doctor Battus (inclusief recept)

Antwerpse rijst met saffraan is een van de vele gerechten in het 16e-eeuwse kookboek van doctor Battus waarin zoete, zure en kruidige smaken de hoofdrol spelen.

Antwerpse rijst met saffraan is een van de vele gerechten in het 16e-eeuwse kookboek van doctor Battus waarin zoete, zure en kruidige smaken de hoofdrol spelen.

In de keukens van welgestelde Nederlanders gebeurden al in de 16e eeuw bijzondere dingen, met bekende en vergeten specerijen en fraaie gerechten met wonderlijke namen, zo blijkt uit ’Het excellente kookboek van doctor Carolus Battus’. Een culinaire tijdreis met auteurs Christianne Muusers en Marleen Willebrands.

Antwerpse rijst met saffraan is een van de vele gerechten in het 16e-eeuwse kookboek van doctor Battus waarin zoete, zure en kruidige smaken de hoofdrol spelen.

Antwerpse rijst met saffraan is een van de vele gerechten in het 16e-eeuwse kookboek van doctor Battus waarin zoete, zure en kruidige smaken de hoofdrol spelen.

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF