Premium
Het beste van De Telegraaf
Culinaire tijdreis: koken zoals in de 16e eeuw met Doctor Battus (inclusief recept)
Antwerpse rijst met saffraan is een van de vele gerechten in het 16e-eeuwse kookboek van doctor Battus waarin zoete, zure en kruidige smaken de hoofdrol spelen.
Ⓒ EMDE BOAS, MICHAEL VAN
In de keukens van welgestelde Nederlanders gebeurden al in de 16e eeuw bijzondere dingen, met bekende en vergeten specerijen en fraaie gerechten met wonderlijke namen, zo blijkt uit ’Het excellente kookboek van doctor Carolus Battus’. Een culinaire tijdreis met auteurs Christianne Muusers en Marleen Willebrands.
Antwerpse rijst met saffraan is een van de vele gerechten in het 16e-eeuwse kookboek van doctor Battus waarin zoete, zure en kruidige smaken de hoofdrol spelen.
Ⓒ EMDE BOAS, MICHAEL VAN
HET BESTE VAN DE TELEGRAAF
OOQE Watch Pro 6
Refurbished Apple MacBook Air 13-inch
FlinQ Slimme Paneel Verwarmer
Stepluxe Gel Pantoffels