Lifestyle/Culinair
238213651
Culinair

Shared dining is niet weg te denken: deelt u in een restaurant graag gerechten met uw tafelgenoten?

In menig (hip) restaurant is shared dining, het delen van kleine gerechtjes met tafelgenoten, niet meer weg te denken. Bent u fan van dat concept?

Bij shared dining krijgt u niet één bord met een gerecht voor u alleen voorgeschoteld, maar deelt u meerdere gerechten. Op die manier kunt u meer proeven van de kaart. Het zou ook nog eens veel gezelliger zijn.

Maar is dat delen wel zo leuk? En hoe zit het eigenlijk met de hygiëne als iedereen met zijn of haar bestek in het hetzelfde gerecht prikt en roert? Hoe verdeel je de gerechten zo eerlijk dat iedereen aan tafel evenveel krijgt? En hoe zit het met de verdeling van de rekening?

Wij zijn daarom benieuwd of u fan bent van shared dining. Waarom wel, waarom niet? Heeft u liever een groot gerecht waar u alleen van kunt genieten? Of vindt u het wel een leuk concept, maar dan alleen met bepaalde mensen?

Laat het ons weten via check-in@telegraaf.nl

Volgende week komen we terug op het onderwerp in onze zaterdagbijlage VRIJ.