Lifestyle/Reizen
2382791
Reizen

4-daagse stedentrip inclusief dakterrasborrel

Lezersaanbieding: beleef Rome met de locals

Een stedentrip naar Rome in oktober inclusief een borrel op het dakterras van een local. Ontspannen, informeel, kleinschalig en gezellig! Onder het genot van een glas witte wijn, een hapje én het bijzondere uitzicht over de stad, leer je nieuwe mensen kennen. Je krijgt leuke tips over de stad en ziet hoe de locals leven. Een unieke manier om een stad en zijn geheimen te leren kennen.

Rome: alleen de naam roept al een wereld aan verbeelding op. Misschien denk je aan de Romeinse keizers en hun bouwwerken, zoals het Forum Romanum en het Pantheon. Of zie je in gedachten de gladiatoren strijden in het Colosseum? Of toch het bordes van de St. Pieter? Waar jouw interesse ook naar uitgaat, Rome is een machtige bestemming voor een citytrip.

Neem voldoende geheugenkaartjes mee, want je camera staat nauwelijks stil. Er is zoveel te zien en zoveel te beleven. Vergeet vooral niet om regelmatig een heerlijke pauze in te lassen op een terras, in een barretje of trattoria. De Italiaanse keuken is in Rome op haar best. Van de snelle cappuccino tot de botermalse ossobuco en natuurlijk vers schepijs de hele dag door. Rome smaakt altijd naar meer. Wie er één keer is geweest, keert zeker terug!

Verblijf in hotel Domus Sessorina***

Dit bijzondere hotel is gevestigd in een gerenoveerde vleugel van Basilica di Santa Croce in Gerusalemme, dat is gebouwd in 1561. Het hotel heeft hierdoor een bijzondere ambiance en een prettige sfeer.

De 60 kamers zijn ruim en van vele gemakken voorzien. Je kunt ontbijten in het historische ontbijtrestaurant. Aan het einde van de dag kom je bij op het grote dakterras van het hotel, van waar je een schitterend uitzicht over Rome hebt. Op loopafstand vind je de metro, die je naar alle belangrijke bezienswaardigheden brengt.

4-dagen incl. dakterrasborrel bij local vanaf € 299 P.P.

Telegraafarrangement inclusief:

• Retourvlucht Amsterdam-Rome

• Verblijf van 3 nachten incl. ontbijt

• Dakterrasborrel bij local onder ’t genot van een glas wijn en hapje. Elke zaterdag om 17.00 uur in oktober, duur: 2 uur

• Withlocals wandeltour:

Hoogtepunten & Verborgen juweeltjes

Exclusief

• Calamiteitenfonds (€2,50 per boeking) en boekingskosten (€25 per boeking)

Informatie en boeken

Ga naar tui.nl/telegraaf, bel Tui op 088-088-5885 (lokaal tarief) of ga langs onze winkels.

Reisperiode:

1 aug - 31 dec 2018

Boekingsperiode:

t/m 24 aug 2018