Lifestyle/Reizen
2382873
Reizen

3-daags arrangement vanaf € 99,- p.p.

Lezersaanbieding: het mooiste van Zeeland

’Ons bin zuunig’ is misschien wel het meest gehoorde Zeeuwse gezegde. Maar wie aan de Zeeuwse kust logeert, weet dat dat niet op gaat. Zeeland is rijk aan heerlijke stranden, bloemendijken en polders, leuke dorpen, toffe festivals en een zilte keuken.

Of je nu bij een strandtent van het goede leven geniet, op blote voeten kilometers langs de kustlijn aflegt of door de duinen fietst: frisse zeelucht maakt altijd vrolijk. Zeeland is een en al water. De kustlijn kronkelt hier 650 kilometer langs dijken, duinen, baaien en dammen. Waar je ook bent, binnen een kwartier sta je aan het water.

Zilte kost

Het leven aan de Zeeuwse kust is eenvoudig. Je vult hier je dagen aan het strand. Wie wil duikt de geschiedenis in, want een bezoek aan de Deltawerken zijn voor iedere Nederlander verplichte kost. In gezellige vakantiestadjes als Domburg en Middelburg wachten leuke boetieks en een zilte keuken. Je eet hier mossels, oesters, kreeft en kokkels. Vers uit zee, zo op je bord.

Hotel informatie

Driehonderd meter van zee. vijfhonderd meter van de Deltawerken én vijfhonderd meter van het Veerse Meer: Hotel De Kamperduinen ligt met recht op de mooiste plek van Zeeland. Met een uitgebreide Wellness & Beauty en een goed restaurant is dit een oase van rust en comfort. Wie wat meer drukte wil, is binnen een mum van tijd in Middelburg, Domburg of Goes om te shoppen of cultuur te snuiven.

3-daags arrangement vanaf € 99,- p.p.

Aanbieding geldig op boekingen voor 31 augustus en bij aankomsten voor 29 maart 2019.

VRIJ-arrangement inclusief

Verblijf in luxe wellness hotel

Entree wellness complex en 25% korting op een behandeling

Gratis gebruik badjas & badslippers

Smoothie naar keuze

Fiets- en wandelroutes

Informatie en boeken

Kijk op kras.nl/LR83376 of bel Kras op 088 – 088 58 86.

Een overzicht van alle provinciearrangementen vindt u op kras.nl/provincie

 Bekijk ook: 

 Zalig Zeeland