Lifestyle/Reizen
2412164
Reizen

Lezersaanbieding

Genieten van Zuid-Limburgse gastvrijheid

In het zuidelijkste puntje van Nederland wacht naast een glooiend landschap bourgondische gastvrijheid. Zuid-Limburg is misschien wel een stukje buitenland in Nederland: zoveel variatie vind je nergens. Dompel jezelf onder in Zuid-Limburgse tradities, duik de geschiedenis in of verken stap voor stap de plateaus en het heuvellandschap.

Je zal er maar wonen. Die vijf woorden zijn genoeg om te overtuigen waarom een bezoek aan de zuidelijkste provincie van Nederland een goed idee is. In Zuid-Limburg vind je een prachtig landschap en bourgondische gastvrijheid. Tel daar een flinke dosis historisch erfgoed – kastelen, kerken! -, mergel en grotten en nog meer fiets- en wandelroutes bij op en je hebt het recept om lekker bij te komen. Met als geheim ingrediënt het mondiale Maastricht.

Thee met vlaai

Als ’buur’ van Buitenplaats Vaeshartelt kun je niet om een bezoek aan de Limburgse sterstad heen. Om te winkelen in luxe boetieks, om te flaneren, voor een ’teske thee’ met Limburgse vlaai, voor de binnenstad met ruim 1500 monumenten of om te wandelen langs de Maas. Of je nu voor de eerste keer gaat of de tiende: een bezoek aan het bourgondische en mondiale Maastricht is altijd leuk.

Hotel informatie

Wie wil er nu niet logeren op zijn eigen landgoed. Buitenplaats Vaeshartelt ligt midden in het groen aan de rand van de bruisende stad Maastricht. De Belgische tuinarchitect Gindra uit Angleur bij Luik kreeg in 1852 de opdracht dit landschapspark te ontwerpen. Nu overnacht je hier in comfortabele kamers en schuif je aan voor een heerlijk ontbijt.

VRIJ- arrangement inclusief

2 overnachtingen inclusief ontbijtbuffet

2 dagen gebruik e-bike (ophalen en afgeven in het hotel)

Uitgebreid infopakket met unieke routes + fietsroutekaart

Gratis noodservice bij pech

Glaasje Limburgse wijn

Limburgse tapas

Informatie en boeken

3-daags arrangement vanaf € 99,- p.p.

Kijk op kras.nl/LR83380 of bel Kras op 088 – 088 58 86.

Een overzicht van alle provinciereizen vindt u op kras.nl/provincie

Aanbieding geldig op boekingen voor 31 augustus en bij aankomsten voor 31 december 2018.