Nieuws/Lifestyle
2436401
Lifestyle

Premium

Het beste van De Telegraaf

Recept: een ceviche van mosselen

Een ceviche van mosselen, geserveerd door Jan Kegels en Peter Vlyminck tijdens de opening van het mosselseizoen. Wat een delicatesse!

Een ceviche van mosselen, geserveerd door Jan Kegels en Peter Vlyminck tijdens de opening van het mosselseizoen. Wat een delicatesse!

Jan Kegels en Peter Vlyminck vormen samen Jean sur Mer, een foodtrucbedrijfje voor zeejuwelen. Zij presenteerden een aantal gerechten tijdens opening van het mosselseizoen. Daarbij zat onder andere een ceviche (mooi woord voor rauwe maar met zuren licht gegaarde bereiding) van mosselen. Een feestje! Dit is het recept.

Een ceviche van mosselen, geserveerd door Jan Kegels en Peter Vlyminck tijdens de opening van het mosselseizoen. Wat een delicatesse!

Een ceviche van mosselen, geserveerd door Jan Kegels en Peter Vlyminck tijdens de opening van het mosselseizoen. Wat een delicatesse!

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF