Lifestyle/Reizen
2436806
Reizen

Bijtanken en buitenlucht snuiven

Lezersaanbieding: op naar Nederlands mooiste eiland!

Bossen, strand, duinvalleien en kwelders, polders en heide: Geen Waddeneiland is zo gevarieerd als Terschelling. Het eiland bestaat voor 80 procent uit natuur. En een lang snoer van leuke dorpjes waar ze weten wat vakantiegevoel is, verbindt west met oost.

Voor het breedste zandstrand in Europa hoef je niet het vliegtuig in. Op Terschelling wacht 30 (!) kilometer aan strand, soms zelfs wel 500 meter breed. En hoewel het eiland maar 30 kilometer lang is en zo’n 5 kilometer breed, vind je hier meer dan 70 kilometer aan fietspaden. Waar je ook bent, de Brandaris torent overal bovenuit.

Barstensvol leuks

Terschelling is bijtanken en buitenlucht snuiven. En je hoeft je hier geen moment stil te zitten, want het eiland barst van de leuke activiteiten. Zeehonden spotten al wandelend op het wad, de Bessenschuur bezoeken – cranberries zijn het lekkerst in het eilander gebak – of snuisterijen bekijken in het Wrakkenmuseum. En natuurlijk schuif je ’s avonds aan in een restaurant als de Walvis: volgens vaste Terschelling-gangers heb je hier de mooiste zonsondergang op het eiland.

Hotel informatie

Midden in het Wadden Werelderfgoed ligt WestCord Hotel Schlyge. Een speciaal hotel, want het ligt aan de enige natuurlijke baai die Nederland rijk is. En precies dat zie je terug als je in dit hotel logeert. Staatsbosbeheer, Vogelbescherming, Vlinderstichting, Waddenvereniging, Waddenzee Werelderfgoed tekenden voor de inrichting. Met luxe en comfort door een sauna, zwembad en schoonheidssalon en het dorp om de hoek is dit je thuis op Terschelling.

3-daags arrangement vanaf € 119,- p.p.

VRIJ- arrangement inclusief

2 overnachtingen met uitgebreid ontbijtbuffet

Welkomstdrankje

2 dagen fietshuur met fiets en wandelroutes

Half uur bowlen

Voordeelbonnenboekje

Informatie en boeken

Kijk op kras.nl/provincie of bel Kras op 088 – 088 58 86.

Een overzicht van alle provinciereizen vindt u op kras.nl/provincie

Aanbieding geldig op boekingen voor 31augustus en bij aankomsten voor 31 december 2018.