Lifestyle/Reizen
2695955
Reizen

Gebruik het voorvoegsel ‘DR’...

Zo regel je een upgrade in een hotel

Je lekker in de watten laten leggen in een hotel is iets om naar uit te kijken, nietwaar? Met deze handige tip wordt zo’n overnachting nog nét even luxer en dus leuker. Zeker omdat het je niets extra’s kost...

Hotelkamers zijn al duur genoeg. Een upgrade of betere service is dan altijd mooi meegenomen. Onder het mom van niet geschoten, altijd mis hebben wij een hack die zeker het proberen waard is.

Travel hack

Maak bij het boeken van een hotelkamer gebruik van het voorvoegsel ‘DR.’ Hiermee vergroot je namelijk je kans op betere service en een gratis upgrade. Het idee hierachter is dat de crew die de kamers moet verdelen onder de geboekte gasten door deze titel mogelijk extra haar best zal doen om eventueel gezeur van die pretentieuze dokter te voorkomen.

Een kamer naast de lift kan bijvoorbeeld nogal rumoerig zijn, omdat een lift veel herrie maakt en mensen kletsend eruit komen. De kans is dus groot dat je deze kamer in ieder geval niet toegewezen zult krijgen! Misschien krijg je zelfs wel een upgrade naar een luxere kamer... Het klinkt raar, maar het schijnt echt te werken!

Bron: Vlucht-Vertraagd.nl