Lifestyle/Reizen
2706128
Reizen

Lezersreis

Ontdek sfeervolle Hanzestad Zwolle

Ontdek de sfeervolle Hanzestad aan de IJssel. Zwolle ademt één en al sfeer uit, met prachtige en sfeervolle historische panden in de binnenstad. Een bruisende stad waar u aan het juiste adres bent om gezellig te winkelen.

In Zwolle zijn honderden verschillende winkels te vinden, van grote namen tot kleine speciaalzaken en boetieks. Dit maakt het tot dé shopstad van Overijssel. Ook het aanbod aan culturele activiteiten is verrassend: van theaters en beeldende kunst tot beroemdemusea.

Bilderberg Grand Hotel Wientjes****

Hotel Wientjes is sinds jaar en dag een begrip in Zwolle en omstreken. De centrale ligging en persoonlijke aandacht voor de mensen maakt Wientjes een intiem en klassiek hotel om te verblijven tijdens een vakantie of weekendtrip. De 57 stijlvolle kamers bieden volop comfort. Restaurant W serveert u op elk moment van de dag lokale heerlijkheden en klassiekers en met mooi weer strijkt u neer op het gezellige terras. Schuif na een enerverende dag in het mooie Zwolle aan in het Grand Café en geniet daar van een informeel diner in ongedwongen sfeer. U zult al snel merken: aankomen bij Wientjes is thuiskomen.

Omgeving

Zwolle biedt gezelligheid, historie, cultuur en is gelegen aan de prachtige IJssel. De ene dag wandelt u heerlijk door de stad, de andere dag fietst u langs de IJssel en bezoekt u de pittoreske stadjes als Hattem en Kampen.

Speciaal voor VRIJ-lezers

U krijgt een Hanzebitterkruidkoek mee om thuis na te genieten. Deze koek is al jaren een geheim recept van Hotel Wientjes, met als ingrediënt de lokale Zwolse Hanzebitter.

Inbegrepen

2x overnachting in een reguliere hotelkamer

• 2x Het Bilderberg Ontbijt

Omgevingskaart en informatie Zwolle

• 1 x toegang tot Museum De Fundatie

• Huisgemaakte lekkernij bij vertrek

Niet inbegrepen

• Meerprijs eenpersoonskamer € 25 per nacht

• Gemeentebelasting € 0,60 p.p.p.n.

• Servicecharge

€ 2,20 p.p.p.n.

Reisperiode

Dagelijks t/m 31 maart 2019 o.b.v. beschikbaarheid

Boeken

Kijk voor meer info en om te boeken op bilderberg.nl/vrij

3-daags arrangement € 99 per persoon