Lifestyle/Reizen
2721645
Reizen

3-daags arrangement van € 131,50 voor € 99 per persoon

Lezersreis: cultuur en natuur op de Veluwe

In de prachtige bossen van de Veluwe ligt Hotel De Bilderberg in Oosterbeek. Als u Oosterbeek inrijdt en onze statige oprit nadert begrijpt u waarom Hotel De Bilderberg inmiddels een icoon is. Waar u het hotel ook uit wandelt, u staat zo midden in het schitterende Veluwse bos.

Cultuur

Voor de broodnodige stijl en cultuur bezoekt u Oosterbeek. Het Airborne Museum, gevestigd in Villa Hartenstein, brengt iedereen terug naar het jaar 1944. De ondergrondse Airborne Experience is uniek. Hier beleeft u als bezoeker wat oorlogsgeweld betekent.

Ook het beroemde Kröller-Müller museum met zijn uitgestrekte beeldentuin en het Nederlands Openluchtmuseum zijn vlakbij.

Hotel De Bilderberg ✭✭✭✭

Al onze hotelkamers zijn ruim en hebben een prachtig uitzicht op de omgeving. In ons Italiaans georiënteerde restaurant Trattoria Artusi kunt u genieten van de onovertroffen Italiaanse keuken.

In Julia's Kitchen ervaart u, met een Frans-Amerikaanse keuken, het beste van twee werelden. Maar niet voordat u na een lange dag onze wellness heeft bezocht, waar u ontspannen de avond tegemoet gaat na een duik in ons zwembad of bezoek aan de sauna.

3-daags arrangement van € 131,50 voor € 99 per persoon

Inbegrepen

· 2x overnachting in een comfortabele hotelkamer

· 2x Het Bilderberg Ontbijt

· Ontvangst met B’s borrelplateau (excl. drankjes)

· Entree voor het Airborne Museum in Oosterbeek

Niet inbegrepen

· Meerprijs eenpersoonskamer € 25 per nacht

· Gemeentebelasting € 1,90 p.p.p.n.

· Servicecharge € 2,20 p.p.p.n.

Reisperiode

Dagelijks t/m 31 maart 2019 o.b.v. beschikbaarheid

Boeken

Kijk voor meer info en om te boeken op bilderberg.nl/vrij