Lifestyle/Culinair
293634708
Culinair

Premium

Het beste van De Telegraaf

Verfijnd ’volksvoedsel’: er gaat niets boven de vreugde van een goede (garnalen)kroket

Garnalenkroketten met Hollandse garnalen worden voornamelijk in België gegeten. Toch zijn er meerdere hoogstaande garnalenkroketten van Nederlandse bodem.

Garnalenkroketten met Hollandse garnalen worden voornamelijk in België gegeten. Toch zijn er meerdere hoogstaande garnalenkroketten van Nederlandse bodem.

De garnalenkroket is weliswaar typisch Belgisch, maar dat betekent niet dat je per se de grens over hoeft! We spreken de beroemde banketbakker Cees Holtkamp en met ’nieuwkomer’ chef-kok Dirk Zwerts uit Oisterwijk die zijn eigen rundvlees- en garnalenkroketten ontwikkelde.

Garnalenkroketten met Hollandse garnalen worden voornamelijk in België gegeten. Toch zijn er meerdere hoogstaande garnalenkroketten van Nederlandse bodem.

Garnalenkroketten met Hollandse garnalen worden voornamelijk in België gegeten. Toch zijn er meerdere hoogstaande garnalenkroketten van Nederlandse bodem.

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo