Lifestyle/Gezondheid
309502572
Gezondheid

’September populaire maand onder vreemdgangers’

Eens een vreemdganger, altijd een vreemdganger, zo luidt het gezegde. Maar het schijnt zo te zijn dat vooral september een populaire maand is om een scheve schaats te rijden.

Althans, dat zegt Illicit Encounters, een Britse datingsite die affaires ondersteunt. De website ziet elk jaar in september een toename in het aantal aanmeldingen voor seksuele avontuurtjes buiten de deur. De verklaring? Het einde van de zomer en de komst van het najaar...

Stellen komen terug van vakantie en zouden dan op zoek gaan naar nieuwe prikkels. „Zomervakanties zijn voor veel mensen een kantelpunt in de relatie; ze realiseren zich dat ze weinig met hun partner gemeen hebben of dat de seks niet spannend genoeg is.”

Dit jaar zal de drang om vreemd te gaan zijn nog groter zijn vanwege corona, zo verwacht de site. Doordat velen na de zomer weer (een paar dagen) op kantoor zullen werken, zal het voor vreemdgangers nog aantrekkelijker zijn om hun partner te bedriegen. Van de 2000 vreemdgangers die de site heeft ondervraagd, heeft 78% aangegeven dat vreemdgaan makkelijker is nu ze niet meer alleen maar thuiswerken.

Bovendien durven bedriegers hun wederhelft weer meer te bedonderen nu veel mensen inmiddels zijn gevaccineerd tegen corona.

Overigens zijn december, november en augustus de minst populaire maanden om een affaire te beginnen.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop