Nieuws/Lifestyle
3475825
Lifestyle

Winactie: maak kans op kaarten voor tuinevenement Gardenista

Struinen langs prachtige tuinen, genieten van muzikale optredens of een workshop bloemschikken volgen. Het kan allemaal van 15 tot en met 19 mei op het nieuwe tuinevenement Gardenista. Wij mogen 5x2 toegangskaarten weggeven!

Kasteel Ophemert vormt het decor van Gardenista. Tijdens dit evenement wordt onder andere aandacht besteed aan duurzame en praktische tuinoplossingen met het oog op klimaatverandering.

Er zijn ook muzikale optredens, proeverijen, workshops zoals bloemstyling, natuurfotografie, wijn maken en koken uit de moestuin. Toonaangevende groenspecialisten geven presentaties en in het kasteel is een expositie van bloemenkunst. Voor de jeugd is er een apart kinderprogramma met onder meer speurtochten en dieren knuffelen.

Winnen

Wil jij hierbij zijn? Stuur een mail naar telegraaf@gardenista.nl om kans te maken op toegangskaarten en vertel waarom jij graag naar Gardenista wil. Meedoen kan tot 8 mei. De prijswinnaars ontvangen daarna persoonlijk bericht.

Gardenista is van 15 t/m 19 mei geopend van 09.30 tot 17.00 uur op het landgoed van Kasteel Ophemert. Toegangskaarten aan de kassa zijn € 14,50 (wo-do) en € 17,50 (vrij-zo) p.p. Kinderen t/m 15 jaar gratis.

Meer informatie: gardenista.nl