Nieuws/Lifestyle
3519443
Lifestyle

Sekseiland verhuist naar woestijnstaat

Las Vegas - Twee vrouwen per dag per man. Dat beloven de organisatoren in de aankondiging van ’Sex Island’, een drie dagen durende orgie in de Amerikaanse staat Nevada. Voor 5300 euro ben je welkom.

Het is de tweede keer dat de omstreden organisatie van ’Sekseiland’ van zich laat horen. Eerder was er een feest op een daadwerkelijk eiland, deze keer zullen de deelnemers in eerste instantie landen midden in de woestijn bij Las Vegas. De organisatie belooft een helikoptervlucht naar ’een eiland’. Woestijnstaat Nevada telt dertig eilanden.

De organisatie, Good Girls Company, biedt vijftig mannen drie dagen lang ongelimiteerd seks aan met honderd ’knappe’ vrouwen. De orgie start op 4 juli: Independence Day in Amerika. Alcohol en marihuana zijn toegestaan, zo schrijft de Daily Star.

En denk niet dat het feest er alleen is voor overspelige mannen of seksverslaafde singles: de heren mogen gerust hun partner meebrengen. „Heb je speciale wensen? Laat het ons zeker weten”, laat de organisatie weten.

Fyre

De plek waar het allemaal moet gebeuren, houden de organisatoren geheim. Twee jaar geleden was er een groot schandaal rond het Fyre-festival. Honderden mensen kochten peperdure tickets voor een festival op een eiland, maar werden allemaal genept. Dat leverde nog een documentaire op Netflix op. De organisatoren verdwenen achter tralies.