Lifestyle/Reizen
3665671
Reizen

3-daags fietsarrangement

Lezersreis: beleef de Veluwe

Met het vernieuwde Bilderberg Klavertje Vier Fietsarrangement fietst u in vijf dagen van hotel naar hotel op de Veluwe. Nieuwe routes, nieuwe hotels, met wellness en elke avond een heerlijk driegangendiner. En we verzorgen het bagagetransport!

De route van het prachtige Bilderberg Klavertje Vier-arrangement gaat langs vier hotels op de Veluwe. U kiest zelf waar u begint en eindigt weer bij het hotel waar u op de eerste dag bent gestart. Elke avond geniet u van een heerlijk driegangendiner en begint u uw dag met Het Bilderberg Ontbijt. Uiteraard verzorgen wij het bagagetransport.

Dag 1 U arriveert in uw starthotel. Maak alvast kennis met de natuur rond het hotel of trek een baantje in het binnenzwembad. 's Avonds driegangendiner in het restaurant.

Dag 2 Heeft u ervoor gekozen te starten in Bilderberg Résidence Groot Heideborgh dan fietst u vandaag een route van ca. 50 km langs de Ermelose schaapskooi, Kasteel Staverden, via de Kroondomeinen van Vaassen naar Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn.

Dag 3 Vanuit Apeldoorn gaat de route van ca. 43 km door de Kroondomeinen, langs heidevelden, pittoreske dorpjes naar Garderen, waar u overnacht in Hotel 't Speulderbos.

Dag 4 U fietst door de uitgestrekte zandverschuivingen rond Kootwijk, door dorpen als Harskamp en Otterlo en via de Ginkelse Heide eindigt deze prachtige route in Hotel De Bilderberg in Oosterbeek.

Dag 5 Deze laatste fietsdag fietst u terug naar uw starthotel, in dit geval Bilderberg Résidence Groot Heideborgh. Langs historische plekken uit de Tweede Wereldoorlog via de bossen van het Deelerwoud komt u via Radio Kootwijk weer terug in Garderen. Aan het einde van deze fietsdag staat uw bagage weer voor u klaar en hopen wij dat u voldaan en tevreden terugkijkt op een prachtige fietsvakantie.

Inbegrepen

• vier overnachtingen in een comfortabele hotelkamer

• vier maal Het Bilderberg Ontbijt

• elke avond een driegangendiner

• bagagetransport van hotel naar hotel

• fietsroutes

• vrij gebruik sauna, zwembad etc.

• reserveringskosten

Niet inbegrepen

• toeslag eenpers. kamer €37,50 p. n.

• gemeentebelasting (varieert per hotel) en service charge (€ 2,20 p.p.p.n.)

Reisdata

Aankomst elke dag mogelijk tot en met oktober 2019

Reserveren

bilderberg.nl/vrij of via 0577 - 46 27 00

5 dagen vanaf €350 P.P.