Nieuws/Lifestyle
379228
Lifestyle

Eindelijk! Zó zien de vijf vrijgezellen er dus uit...

Dit zijn de boeren van BZV Internationaal

Niets minder dan een staatsgeheim leek het: de aanblik van de vijf deelnemers aan Boer zoekt Vrouw Internationaal dat begin volgend jaar begint. Kro-Ncrv hield herkenbare foto’s van hen tot dit moment voor zich. Maar hier zijn ze dus: David (27) die zich in Roemenië heeft gevestigd, Olke (51) uit Texas, Riks (39) uit Canada, Marc (37) die in Zambia is neergestreken en Herman (24) uit Frankrijk.

Nederlandse vrouwen hebben nu, na de aflevering van zondagavond waarin de heren zijn voorgesteld, twee weken de tijd om te reageren op hun oproepen. Vrijdag kreeg Yvon Jaspers na een voorvertoning voor 120 fans vragen uit de zaal.

Zou boer Herman het erg vinden als de briefschrijfster al een kind heeft’? En is boer David echt de eigenaar van die gigantische varkenshouderij die straks op dat overwoekerde terrein in Roemenië wordt opgebouwd?

Veruit de meeste belangstelling onder de aanwezige singles ging uit naar boer Marc, die een gigantische tilapiakwekerij in Zambia heeft opgezet en een ‘eigenwijze optimist’ zoekt. Vooral met zijn tropenhoedje af bleek hij voor velen onweerstaanbaar.

safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd
safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd