Nieuws/Lifestyle
394647
Lifestyle

Varen

Nederlandse scheepswerf naar de VS

Crew Four Seasons

Crew Four Seasons

Evert Stel en Piet Wierenga de grondleggers van No Limit Ships hebben de werf in 1996 opgericht vanuit een duidelijke doelstelling. Een schip ontwikkelen dat extreem zeewaardig, veilig en comfortabel is. Een schip dat te allen tijde uit kan varen. Een schip 'zonder grenzen'. Nou, dat is gelukt!

Crew Four Seasons

Crew Four Seasons

De grondleggers kunnen tevreden terugkijken, hun doelstelling is meer dan geslaagd. Zowel in de particuliere markt als in de professionele markt zijn de No Limit Schepen inmiddels een begrip en ook in het buitenland blijven deze schepen niet onopgemerkt.

"Sinds enige jaren hebben we goede contacten in Amerika en daarom hebben we besloten om in 2016 met een No Limit 1550 aanwezig te zijn tijdens de Ft. Lauderdale International Boat Show. Dit jaar de 52 editie van werelds grootste bootshow van 5 t/m 9 november."

 

Overtocht naar Fort Lauderdale

Tijdens gesprekken als voorbereiding op de bootshow en het vervoer van het schip ernaartoe, ontstond al snel een goede samenwerking met Edzard Braam (arts) en zijn broers Jurgen en Peter (voormalig verkeersvlieger) van de No Limit Four Seasons.

Zij waren direct enthousiast om de overtocht naar Fort Lauderdale met de Four Seasons te maken.

Een reis per motorboot over de oceaan naar Amerika is zonder meer bijzonder te noemen. Op advies van de bekende wereldzeiler Henk de Velde is gekozen voor de Noordelijke route.

Het vertrek staat op 7 augustus gepland vanuit Amsterdam.