Nieuws/Lifestyle
394649
Lifestyle

Jan Kooijman maakt uitstapje naar radio

Radio-dj Wouter van der Goes gaat met vakantie en niemand minder dan Jan Kooijman, Bridget Maasland, Eddy Zoëy en Roel van Velzen vallen voor hem in. Jan trapt de eerst week af.Jan

Wouter van der Goes verklaart dat hij met een gerust hart met vakantie kan, nu hij weet dat zijn programma in goede handen is. "Ik ben ontzettend blij en trots dat deze bijzondere tv-makers en artiesten mij willen vervangen. Jan, Bridget, Eddy en Roel weten wat mijn luisteraars willen horen."

De vervangers hebben er veel zin op achter de desk van Wouter te kruipen. Jan Kooijman verklaart tegenover RTL uit te kijken naar zijn 'vakantiebaantje'. "Het gaat ongetwijfeld een keer gierend mis", grapt Jan voordat hij vast aankondigt zeker mee te gaan zingen op de radio.

Ook Roel van Velzen ziet wel een uitdaging in de radioklus: "Goeie radio maken is veel moeilijker dan het lijkt. Maar samen met Wouters redactie durf ik het wel aan. Een hele toffe uitdaging om het nu eens van de andere kant te beleven. Ik heb er veel zin in!"