Nieuws/Lifestyle
394717
Lifestyle

First Lady en Missy Elliott hit op internet

De trailer was al een hit, maar het hele filmpje van First Lady Michelle Obama die in de auto karaoke zingt is sinds de plaatsing op Facebook woensdag al honderdduizenden keren bekeken.

James Corden van The Late Late Show with James Corden pikt voor een sketch sterren op met zijn auto om een stukje te gaan rijden en karaoke te zingen. Ditmaal was het de beurt aan Michelle Obama om op de passagiersstoel te kruipen. In het filmpje grapt Michelle dat het voor het eerst is sinds jaren dat ze voor in de auto zit.

Samen met de Britse talkshowhost gaat de vrouw van de Amerikaanse president los op Stevie Wonders nummer Signed, Sealed, Delivered en Single Ladies van Beyonce. Ook zingen ze This Is For My Girls, de single die Michelle Obama met onder anderen Missy Elliott en Kelly Rowland uitbracht voor haar Let Girls Learn-initiatief, dat meisjes wereldwijd helpt om naar school te kunnen.

Als klap op de vuurpijl springt Missy Elliott op de achterbank om een mopje mee te zingen en samen met Michelle haar hit Get Ur Freak On te rappen. Eerder gingen onder meer Adele, Justin Bieber, One Direction, Elton John en de Red Hot Chilli Peppers Michelle Obama voor als zingende bijrijders bij James in de auto.