Nieuws/Lifestyle
395036
Lifestyle

Billy eenmalig terug in Utopia

Billy is opnieuw te zien in Utopia. De oud-inwoner is vanmiddag door de poort van het afgesloten terrein gelopen. Ze is er niet om terug te keren, maar om vergiffenis te vragen aan haar ex-geliefde Ruud.

Na hun vertrek uit Utopia hebben Ruud en Billy hun relatie voortgezet, maar die hield negen maanden stand. Billy vertrok daarop met een nieuwe vriend naar Sint Maarten, maar daar vond ze niet het paradijs waarop ze hoopte. Inmiddels is Billy terug in Nederland en heeft ze spijt als haren op haar hoofd dat zij en Ruud uit elkaar zijn, meldt Talpa.

“Ruud heeft niet goed gereageerd op mijn plotselinge vertrek. Ik heb hem echt heel veel verdriet gedaan. Toen ik op Sint-Maarten woonde, kreeg ik al heel snel spijt van mijn beslissing. Ik had én Ruud laten gaan en ik ben met de noorderzon vertrokken uit Nederland. Toen ik wist dat Ruud terugging naar Utopia, vroeg ik mezelf af hoe het zou zijn als ik dat ook zou mogen en kunnen doen. Het is voor mij de kans waar ik op heb gewacht. Zo kan ik Ruud terugwinnen", vertelt Billy.

"Het is natuurlijk een hele bijzondere situatie, want ik heb zelf de keuze gemaakt om Utopia te verlaten. Utopia is voor mij nog niet af, het is mijn thuis. Utopia is voor mij de plek om vrijheid te voelen, processen door te maken en mijn persoonlijke ontwikkeling een boost te geven. Ik hoop heel erg dat Ruud blij is om mij te zien en dat wij ons sprookje verder kunnen doorzetten."

"Ik kan me voorstellen dat hij het ook wel heel heftig vindt. We hebben elkaar lang niet gezien, er is heel veel gebeurd en dat moeten we oplossen waar camera’s bij zijn. Ik vind het heel erg spannend, maar het moet gebeuren en ik hoop dat ik die kans krijg.”