Nieuws/Lifestyle
397449
Lifestyle

Enorme explosie op 'Transformers' filmset

Transformers 4

Transformers 4

Foto’s- Het gaat er heftig aan toe op de filmset van de nieuwe ’Transformers’ met Mark Wahlberg in de hoofdrol. Regisseur Michael Bay onthulde een paar beelden van de explosieve opnames met zijn volgers.

Transformers 4

Transformers 4

De opnames van de nieuwe Transformers: The Last Knight zijn in volle gang. Wahlberg speelt in het vijfde deel van de franchise weer zijn oude rol van Cade Yeager en Peter Cullen vertolkt de opnieuw de rol van Optimus Prime. Op de foto die Michael Bay op zijn Instagram deelde is te zien hoe heftig het er weer aan toe gaat op de set van zijn nieuwe film. Zo is er een enorme explosie te zien tijdens een mogelijke achtervolging met gewapende FBI-mensen. De geknielde man (hoogstwaarschijnlijk hoofdpersoon Mark Wahlberg) lijkt te veraden dat de persoon in kwestie gevangen wordt. De regisseur plaatste ook een foto op Twitter.

Scenarist Akiva Goldsman onthulde eerder al dat de film rondom de auto-robots zich meer in de ruimte gaat afspelen. De opnames vinden plaats in Detroit en Londen. Geruchten gaan dat de cast ook in Hong Kong zal filmen omdat het vierde deel Age of Extinction zich daar ook afspeelde.

Onlangs werd bekend gemaakt dat de 30-jarige Britse actrice Laura Haddock is aangetrokken als nieuwe Transformer-babe. De actrice bekend van de serie Da Vinci’s Demons en Guardians of the Galaxy volgt actrices op als Megan Fox (1 en 2; Revenge of the Fallen), Rosie Huntington-Whiteley ( 3; Dark of the Moon) en Nicola Peltz ( 4; Age of extinction).

De première van Transformers 5 staat gepland om 23 juni 2017. Fourth of July people! #transformers

A photo posted by Michael Bay (@michaelbay) on Jul 4, 2016 at 9:58am PDT Me in the white. Creating some wicked action in 116 degree weather. #transformers pic.twitter.com/tx9Yzqfs1E— Michael Bay (@michaelbay) July 6, 2016