Nieuws/Lifestyle
404755
Lifestyle

Iggy Azalea terug naar huis voor X Factor

Iggy Azalea kan binnenkort meer tijd doorbrengen met haar familie. De rapper keert als jurylid van X Factor terug naar haar thuisland Australië, werd zondag bekendgemaakt.

“Het leek me fijn terug te keren naar Australië”, zei Iggy, die voor haar carrière naar de Verenigde Staten verhuisde, tegen The Daily Telegraph. De rapper is de laatste tien jaar niet meer voor lange tijd in haar geboorteland geweest.

Hoewel Iggy ernaar uitkijkt haar familie en vrienden weer te zien, twijfelde ze toen ze door de makers van X Factor werd benaderd. “Ik zag mezelf helemaal niet als jurylid in een tv-show.”

De Fancy-rapper, die de talentenjacht sporadisch zag, denkt dat ze achter de jurydesk op haar plaats is. “Dus zei ik ‘ja’. Ik kijk ernaar uit, hoewel ik geen idee heb wat me te wachten staat.”

Toen Iggy werd gevraagd Dannii Minogue te vervangen, stond ze niet meteen te springen. “Wanneer het achtste seizoen van de Australische versie van X Factor op de buis komt, is nog niet bekend. Ook is nog niet duidelijk wie naast Iggy moet plaatsnemen achter de jurydesk. De deelnemers aan de zevende reeks werden beoordeeld door James Blunt, Chris Isaak, Guy Sebastian en Dannii Minogue. Zij verliet de talentenjacht omdat ze meer tijd en energie wil steken in haar muziekcarrière.