Nieuws/Lifestyle
408599
Lifestyle

Prijsvraag

Win 9-daagse reis Griekse eiland Evia

Het ultieme gevoel van VRIJheid ervaar je toch op vakantie? Reden voor ons om een geweldige reis weg te geven. In samenwerking met Prinos Reizen, een reisorganisatie die vakanties aanbiedt naar het authentieke Griekenland, geven we een 9-daagse trip weg voor 2 personen. Ding mee!

Het kan zijn dat je nog nooit gehoord hebt van Evia; het eiland weet zelfs de eigen bevolking te verrassen! Toch is het, op Kreta na, het grootste eiland van Griekenland. Dichtbij Athene én echt, het is er heerlijk. En authentiek!

Door mee te doen aan deze prijsvraag kun je een exclusieve 9-daagse reis naar het fraaie Evia in de wacht slepen.

Je kunt zelf kiezen naar in welk deel van het eiland je je vakantie wilt doorbrengen.

Reis 1: Noord-Evia

Je verblijft in Hotel Altamar of in Irene Studio's op basis van logies en ontbijt. Prinos Reizen regelt een welkomstdiner. De volgende ochtend kun je deelnemen aan een excursie waarbij je een goede indruk krijgt van het gebied, inclusief lunch.

Je kunt gebruik maken van een wandelmiddag onder begeleiding van professionele wandelgids, genaamd Adonis. Inclusief diner na afloop.

Een diner in het bijzondere restaurant Aithrion van de Nederlandse Astrid en haar Griekse man. De transfer wordt geregeld, diner is op eigen kosten (17,50 euro p.p. voor 3-gangen)

Reis 2: Centraal-Evia

Je verblijft in Aparthotel Sunrise vlakbij de boulevard en het strand van Eretria. Op basis van logies en ontbijt. Welkomstlunch of -diner bij Taverna Romeo. En 3 dinerbonnen cadeau, inclusief fles wijn naar keuze (rood, wit of rosé) bij Taverna Romeo.

Welkomstexcursie inclusief bijzondere lunch bij Neon taverna in bergdorpje Steni.

Wandelochtend met lunch of wandelmiddag met diner.

Stad- óf strandtransfer naar hoofdstad Chalkida of de mooie stranden van Drosia. Prinos Reizen regelt het vervoer.

Reis 3: Zuid-Evia

Je verblijft in Hotel Anastasia, aan het strand en op loopafstand van de boulevard van Karystos. In een tweepersoonskamer (frontaal zeezicht) op basis van logies en ontbijt.

Inclusief welkomstlunch in haven van Rafina en een heerlijk diner op dag van aankomst.

Drie dinerbonnen te besteden bij restaurant Cavo D'Oro of restaurant Agonia.

Wandelochtend of wandelmiddag met lunch of diner.

Oriënteer je op Prinosreizen.nl

Verder inclusief:

- Retourvlucht Amsterdam - Athene

- 20 kg. ruimbagage (1 stuk) p.p. en 10 kg handbagage (1 stuk) p.p.

- alle voorkomende transfers en boottickets

- Nederlandstalige reisleiding

- Nederlandstalige informatieboekjes over Evia en Griekenland algemeen

- Mogelijkheid tot het boeken van optionele excursies (allen in het Nederlands begeleid). B.v. Volle dag excursie naar Athene vanuit Centraal- en Zuid-Evia.

Doe mee en win!

Vul onderstaande velden in en wie weet ben jij de gelukkige winnaar! Meedoen kan tot en met zondag 29 mei, in de week erop wordt de winnaar bekend gemaakt op Telegraaf.nl/vrij.

Let op: meedoen kan niet via de app, alleen via desktop