Nieuws/Lifestyle
409398
Lifestyle

EXCLUSIEF

Kijkje aan boord bij 's werelds grootste cruiseschip

VIDEO - 's Werelds grootste cruiseschip Harmony of the Seas meerde dinsdagochtend aan in Rotterdam. Neem hier als allereerste een kijkje aan boord van de zeereus met onze verslaggeefster Katina Stavrianos.

Hordes geïnteresseerden stonden vanmorgen vroeg al aan de Rotterdamse kades en op de Erasmusbrug om een glimp op te vangen van Harmony of the Seas. Onze verslaggeefster Katina Stavrianos mocht enkele dagen geleden al vanaf Southampton meevaren op het grootste cruiseschip ter wereld.

In de video geeft ze ons onder meer een kijkje in de indrukwekkende hal van het 362 meter lange schip, de luxe hut met prachtig uitzicht en de vele uitgaansgelegenheden. Ze bracht een bezoek aan de swingende voorstelling Grease en de bionic bar, waar een heuse robot een cocktail voor haar shakete.

8000 passagiers

Het immense schip, dat plaats biedt aan bijna 8000 passagiers en maar liefst 23 zwembaden aan boord heeft, vertrekt vanavond weer naar een andere bestemming.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel de exclusieve beelden aan boord van 's werelds grootste cruiseschip Harmony of the Seas.

Lees ook:

Megaschip legt aan in Rotterdam