Nieuws/Lifestyle
409701
Lifestyle

Madonna heeft maling aan kritiek op Prince-eerbetoon

Madonna kreeg een storm aan kritiek te verduren na haar Prince-eerbetoon tijdens de Billboards Award, maar daar ligt ze niet wakker van.

Madonna zong tijdens de awardshow Nothing Compares 2U, het nummer dat de overleden muzikant schreef voor Sinead O'Connor, en zong daarna samen met Stevie Wonder Purple Rain. Op Twitter had men nauwelijks een goed woord over voor Madonna's eerbetoon, maar daar heeft de zangeres lak aan.

"Iedereen die Prince wil eren mag dat doen, ongeacht leeftijd, geslacht of huidskleur", schrijft Madonna op Instagram bij een kiekje van haar 'Princerige' outfit. "Als je van hem hield en hij je inspireerde, laat dat dan zien. Ik hou voor eeuwig van Prince."

Even later geeft ze criticasters nog een veeg uit de pan door te refereren aan een van haar teksten terwijl ze een bijpassende dansmove laat zien. "Dit is mijn 'I’m not your bitch, don’t hang your shit on me'-dans..."

Prince en Madonna zouden altijd vrij close zijn geweest en zongen in 1989 het duet Love Song op Madonna's album Like a Prayer. Er gaan geruchten dat de twee zelfs planden samen op wereldtournee te gaan, maar dat is nooit bevestigd.