Nieuws/Lifestyle
410011
Lifestyle

Barbara en Sanne in Onze Jongens

Actrices Barbara Sloesen en Sanne Vogel hebben rollen bemachtigd in de nieuwe komedie Onze Jongens van regisseur Johan Nijenhuis.

Dat heeft distributeur Entertainment One maandag bekendgemaakt. Zij zullen te zien zijn naast Jim Bakkum en Martijn Fischer, die de hoofdrollen spelen in de film.

Onze Jongens gaat over twee bouwvakkers die als de zaken in de bouw wat slechter gaan, besluiten geld te gaan verdienen met het showen van hun lichamen en het versieren van vrouwen. Regisseur Nijenhuis vergeleek de film eerder met Magic Mike en The Full Monty. De opnames gaan binnenkort van start.

Er is ook een grote rol weggelegd voor de jonge acteur Matheu Hinzen, die de zoon van Bakkum speelt. Hinzen speelde eerder in de biografiefilm Bloed, zweet en tranen, waarin hij de jonge André Hazes vertolkte. De oude Hazes werd gespeeld door Fischer, die dus ook in Onze jongens te zien is.

De choreografie in de film wordt gedaan door Vincent Vianen, die eerder onder meer The Ultimate Dance Battle verzorgde. De film moet in het najaar in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.