Nieuws/Lifestyle
410545
Lifestyle

Sara Ramirez verlaat Grey's Anatomy

Na tien seizoenen in de ziekenhuisserie, stopt Sara Ramirez bij Grey's Anatomy. De slotaflevering van het twaalfde seizoen bleek tijdens de uitzending in Amerika donderdag de laatste te zijn waarin dokter Callie Torres te zien is.

"Ik neem wat zeer welkome vakantietijd op", zo verklaarde de actrice na afloop van de uitzending. Haar fans vreesden haar vertrek uit Grey's Anatomy al sinds een tweet die ze eind april postte na de laatste opnamedag voor dit seizoen van de serie: "Het zit erop voor dokter Callie Torres. Bedankt allemaal voor de onvergetelijke achtbaan."

Bedenker van Grey's Anatomy Shonda Rhimes, die met haar bedrijf Shondaland ook series als Scandal en How To Get Away With Murder maakt, liet de deur voor Sara op een kier staan. "Dokter Callie Torres kwam tien jaar geleden dansend in haar ondergoed ons leven binnen. Ik ben trots op de ontwikkeling die ze heeft doorgemaakt, en de manier waarop Sara haar heeft neergezet heeft mij en miljoenen fans geïnspireerd. Ik ga Sara ontzettend missen, maar er is altijd plaats voor haar hier bij Shondaland."