Nieuws/Lifestyle
411047
Lifestyle

Katherine Heigl wil vrede met Seth Rogen

Katherine Heigl haalde ooit stevig uit naar de film Knocked Up, waarin ze zelf een van de hoofdrollen speelde. Maar ze heeft spijt...

In de film, die werd gechreven, geproduceerd en geregisseerd door Judd Apatow, speelt Heigl een keurige journalist die na een one night stand met loser Seth Rogen zwanger blijkt.

Tegen Vanity Fair zei ze vervolgens dat ze de rolprent maar wat sekstisch vond. "Het schildert vrouwen af als feeksen zonder humor en mannen als schattige jongetjes die gewoon houden van plezier. Ik speel zo'n bitch, waarom is ze zo'n spelbreker? Waarom zet je vrouwen zo neer?"

Daar waren Apatow en Rogen niet heel blij mee. Dat begrijpt ze inmiddels en dus gaat ze in het radioprogramma van Howard Stern diep door het stof. "Ik vond de film leuk, maar de manier waarop ik de rol neerzette niet." Al meerdere malen heeft ze overwogen een excuusbrief naar de heren te sturen, maar dat durft ze niet.

Heigl, die naar verluidt door divagedrag tegenwoordig geen veelgevraagd actrice meer is en inmiddels reclame maakt voor kattengrit, hoopt dat Rogen en Apatow ooit weer met haar willen werken... "Dat zou ik heel graag willen. Ik denk niet dat Seth nog met me zou willen werken. Ik denk dat hij erg pissig op me is."